De Grande finale van de Renault Design Award 2015 (4/4)

Vandaag de Grande finale van de Renault Design Award 2015!  Wie gaat er met de mooie prijs naar huis en krijgt de Renault Design Award 2015 uit handen de Nederlander Laurens van den Acker, hoofdontwerper van Renault.

paginering-2015award

Van mij mag duo WISDOM de prijs winnen, zei ik al tijdens aflevering 2. Ik was vanaf het begin weg van hun idee, niet echt vernieuwend maar wel eigentijds, voor een grote doelgroep, toepasbaar voor vele mogelijkheden en marketing technisch heel commercieel…. kijk zelf maar wie er gaat winnen.

Ik ben benieuwd wat er verder mee gaat gebeuren en of we het winnende concept in de winkels gaan tegenkomen.

Alle ontwerpen, schetsen en prototypes die de 4 duo’s hebben gemaakt, zijn tijdens de Dutch Design Week (vanaf 17 oktober) te zien in Kazerne in Eindhoven.

Auteur: Mireille den Hartog

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s