De Grande finale van de Renault Design Award 2015 (4/4)

Vandaag de Grande finale van de Renault Design Award 2015!  Wie gaat er met de mooie prijs naar huis en krijgt de Renault Design Award 2015 uit handen de Nederlander Laurens van den Acker, hoofdontwerper van Renault.

paginering-2015award

Van mij mag duo WISDOM de prijs winnen, zei ik al tijdens aflevering 2. Ik was vanaf het begin weg van hun idee, niet echt vernieuwend maar wel eigentijds, voor een grote doelgroep, toepasbaar voor vele mogelijkheden en marketing technisch heel commercieel…. kijk zelf maar wie er gaat winnen.

Ik ben benieuwd wat er verder mee gaat gebeuren en of we het winnende concept in de winkels gaan tegenkomen.

Alle ontwerpen, schetsen en prototypes die de 4 duo’s hebben gemaakt, zijn tijdens de Dutch Design Week (vanaf 17 oktober) te zien in Kazerne in Eindhoven.