Het Le Creuset BBQ event

IMG_5824

Vorige week was de presentatie van de nieuwe structuur binnen Le Creuset Benelux. Dit gebeurde onder het genot van een hapje en een drankje, een overheerlijke BBQ en de presentatie van nieuwe artikelen/ thema’s.

IMG_5830

De lokatie was geweldig, ergens in de buurt van Meerle, midden tussen de weilanden. De mooi opgeknapte boerderij leende zich uitstekend voor dit event. Je kon binnen de nieuwe lijn aanschouwen en buiten werden de drankjes en hapjes geserveerd en waren ze al volop bezig met het voorbereiden van de BBQ.

IMG_5826

Zowel het marketing team is vernieuwd als ook de hoofdvestiging van Le Cresuet Benelux deze zit nu in Antwerpen.

IMG_5832

Dit najaar komen er 2 nieuwe lijnen thema’s uit. De soeplijn met onder andere een soepterrine en de ontbijtlijn met bijvoorbeeld een cafetiére. Het nieuwe marketingteam gaat zich meer richten op de lokale behoefte. En gaat meer sfeerverhalen vertellen dan de technische kant van de producten.

IMG_5831

Het aantal belgische genodigden was wat groter dan de nederlandse dus ik schoof tijdens de BBQ gezellig aan bij een aantal belgen. Allemaal foodbloggers en alle wonende in Antwerpen.

IMG_5829

De gesprekken gingen dan ook voornamelijk over eten en over de stad Antwerpen en ja ook even de belgische politiek, de belastingdienst en de vele stakingen. En wij wisten daar natuurlijk allemaal de oplossing voor en op.

IMG_5823

Je begrijpt dat het een gezellige boel was bij het Le Creuset Benelux BBQ event en ik denk dat het tot in de late uurtjes heeft geduurd maar toen lag ik al lang weer in mijn Nederlandse bedje.

IMG_5835

In de mooie Le Creuset tas die we allen meekregen zat een prachtige Le Creuset wijnkoeler, deze is natuurlijk meteen in gebruikt genomen.

IMG_5897

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s