YVETTAPARIS: Where Piaf meets Django

Aan de vooravond van Edith Piaf’s 100 ste geboortedag,  bracht YVETTAPARIS een ode aan haar leven. Een geheimzinnig rendez vous van Edith Piaf met Django Reinhardt in 1948 inspireerde YVETTAPARIS, samen met haar musici te dromen van de muziek die ze samen gemaakt zouden hebben…

yvettaparis-promo1

De band speelt bekende en minder bekende chansons van Piaf, van Aznavour, van Trenet, in gipsy-swing.  Musici die van alle straten thuis zijn, van Musette tot Hot Club, begeleiden demi francaise chanteuse YVETTAPARIS op een heerlijk Frans Bal Populaire! Luister, dans en zing mee met Non Rien de Rien..

Een ode aan het ware Parijs van Piaf, van Django, een nummer opgedragen aan Le Bataclan waar Edith haar carrière begon en Django de sterren van de hemel speelden, en waar op 13/11/2015 een aanslag plaatsvond, vlak bij waar YVETTAPARIS verbleef…

yvettaparis-promo-4

De band bestaat uit: Yvet “A Paris” chanteuse, “Le” Kay Krijnen  accordeon, Joris “JoJo  le  Ruisseau “van  Beek   contrabas en viool, Simon “P’tit Patron”Verwaart  gitaar.

 

Voor de volledige agenda en boekingen | 0031 (0)652024705 | info@yvettaparis.com
http://yvettaparis.com| https://www.facebook.com/YvettaParis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s