-Gesloten- Pop-up store De Franse Winkel Gorinchem

Afgelopen vrijdag 25 november is in Gorinchem de pop-up store de Franse Winkel  geopend! De Franse Winkel in Gorinchem sloot een aantal maanden geleden haar deuren maar heeft nu weer een plek gevonden om de Franse delicatessen die zij voeren in de verkoop te doen.

img_0193.jpg

Samen met de Oude Liefde (brocante) uit Woudrichem is er in de pop-up store een gezellige Franse sfeer neergezet, waar ook een kopje koffie met macaron bij hoort! De pop-up store de Franse Winkel is te vinden aan de Gasthuisstraat 49 in Gorinchem. De pop-up store is tot de kerst geopend.

De Franse winkel heeft ook een webshop: http://fransewebwinkel.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s