Franse bistromeubelen, HA50 Harlingen

Wanneer je in de lichtstad Parijs bent zie je ze overal…. terrassen. Van gewone simpele, met opstapelbare bistrostoeltjes, tot zeer chique met gestoffeerde tafeltjes. Degene die mij het meeste trekken zijn de terrassen met de geblokte/geruite bistrostoelen. Het geeft een aparte gezellige sfeer. Deze Parijse sfeer en allure is nu ook te verkrijgen in Nederland.

Sinds een aantal jaren heeft Pietrix Runia uit Harlingen een bedrijf dat handelt in kleurrijke gevlochten terrasmeubilair die doet denken aan rotan meubelen. Ze vond een producent in Frankrijk voor deze meubelen op maat en haalde ze naar Nederland. Je kan  als je dat wilt een eigen kleurencombinatie en patroon kiezen voor de zitting en de rugleuning. Vind je dat te ingewikkeld, dan is er keuze genoeg in de ‘standaard’ collectie van HA50.

Schermafbeelding 2018-11-05 om 19.46.34

Jouw keuze geef je door aan Pietrix en het meubel of meubelen worden vervolgens op maat en met de hand gemaakt in Frankrijk. Elke stoel wordt gemaakt van rotan, hout en het vlechtwerk is van Rilsan, een polyamide, gemaakt van olie uit de wonderboom. De meubelen zijn duurzaam, want ze gaan wel zestig jaar mee. Een mooi product van Franse bodem en helemaal van deze tijd.

Naast de meubelen verkoopt HA50 ook wollen plaids die prima passen bij de dessins van het meubilair. Deze zijn helaas niet Van Franse bodem, maar komen uit Portugal. Wat hetzelfde is, is dat de plaids ook handgemaakt zijn en dus duurzaam. Aanstaande vrijdag lees je er meer over op dit blog en is er ook een leuke winactie!

Meer informatie: www.ha50.nl 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: