-GESLOTEN- Winactie Cahier de France

We zijn in de feeststemming want het blog  Van Franse bodem bestaat 5 jaar. In de tussentijd is er veel gebeurd. Zo heb ik door mijn blog drie boeken mogen uitgeven waaronder het boek over de Girondestreek; Gironde van kust tot wijn en het Cahier de France. Een soort log/dagboek dat deels gevuld is met foto’s, recepten en leuke weetjes over Frankrijk. Het andere deel is ‘leeg’ en geeft dus ruimte aan de eigenaar om dit naar eigen inzicht in te vullen.

cahier-de-france.jpg

Om het 5-jarig bestaan te vieren zijn er in de maand November en December een aantal winactie’s waaronder die van het plaid van HA50. En nu dus deze! Wil je kans maken op dit leuke Cahier de France? Laat hieronder dan een berichtje achter over welk Frans onderwerp of product Van Franse bodem aandacht moet besteden.

DOE MEE EN WIN! BONNE CHANCE!!!

De actie loopt tot 21 december. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.