Franse film L’homme fidèle vanaf 25 april in de bioscoop

Vanaf morgen in de Nederlandse bioscoop de Franse film L’homme fidèle. Een liefdesverhaal.

Na het overlijden van zijn beste vriend Paul, komt Abel weer in contact met Marianne, de weduwe van Paul. Acht jaar geleden hadden zij al een relatie en nu lijken ze de liefde voor elkaar weer te hervinden. Dat zorgt voor jaloezie bij Mariannes zoon Joseph en bij Pauls zus Eva, die al sinds haar kindertijd heimelijk verliefd is op Abel.

Schermafbeelding 2019-04-18 om 21.42.14.png

L’homme fidèle is een lichtvoetige romantische komedie met een scherp randje, waarin hilarische momenten worden afgewisseld met emoties over verlies en verwerking. De hoofdrolspelers zijn Laetitia Casta (Gainsbourg), Lily-Rose Depp (La Danseuse), Joseph Engel (Isn’t It Delicious) en regisseur Louis Garrel. Garrel speelde onder meer in La redoutable en The Dreamers; L’homme fidèle is zijn tweede regie na Les deux amis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: