Franse dramaserie Les Sauvages te zien op NPO start plus

Vanaf vrijdag 7 februari is het eerste seizoen van de Franse dramaserie Les Sauvages te zien op NPO Start Plus. Wil je de afleveringen van dit politieke drama nog een keer zien? Dat kan want ze zijn tevens wekelijks te volgen op NPO 1 extra.

Savages gaat over Idder Chaouch (Roschdy Zem), die de nieuwe president van Frankrijk lijkt te worden, en zijn familie tijdens de verkiezingen. Het lot van de familie Chaouch raakt daarbij onlosmakelijk verbonden met dat van de familie Nerrouche, maar na een aanslag op Idder is Frankrijk plots in rep en roer, en verandert de verhouding tussen beide families voorgoed. Les Sauvages is een tv-bewerking van de boeken van Sabri Louatah, die samen met Rebecca Zlotowski aan de serie werkte. Zlotowski is onder meer bekend van de prijswinnende dramafilm Grand Central met Tahar Rahim en Léa Seydoux.