Franse film Police met Omar Sy te zien bij streamingdienst Picl

omar sy

De streamingdienst Picl biedt mooie artistieke films, de allernieuwste premièrefilms, documentaires en de must-sees van het afgelopen filmjaar. Voor nog geen 5 euro kan je lekker kijken vanaf de bank via je smart tv of laptop. En ze hebben met regelmaat een mooi Frans aanbod. Zo is er nu de film Deux te zien over Madeleine en Nina die al tientallen jaren elkaars grote liefde zijn, maar niemand die dat weet. Voor hun naasten zijn ze simpelweg buurvrouwen die dezelfde gang delen.

En de net uitgekomen film Passion Simple, over de universitair docent Hélène die gescheiden is en met haar zoontje in Parijs woont. Wanneer ze op een dag de getrouwde Russische diplomaat Alexandre tegen het lijf loopt, besluit ze zich volledig aan hem en haar verlangens over te geven.

Tot 2 maart 2021 kan je nog naar de film Police kijken met in de hoofdrol Omar Sy….goh waar kennen we die nou van (Lupin!!) In Parijs delen politieagenten Aristide en Virginie, tevens geliefden, een lange nacht met collega Erik. Samen krijgen ze de ongewone opdracht om een man weg te brengen naar het vliegveld, zodat hij kan worden uitgezet naar Tadsjikistan.

Meer films zijn uiteraard te zien via picl.nl

Volg Van Franse bodem op FB en Instagram of volg het blog voor nog meer Van Franse bodem tips.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s