Nieuwe Franse serie Lupin op Netflix

Vanaf 8 januari 2021 is op Netflix de nieuwe Franse serie Lupin met in de hoofdrol Omar Sy te zien. Omar Sy kennen we uit de film Intouchables (2011), waar hij de stoere maar vertederende verzorger in speelt. In deze serie speelt hij de goedgeklede meesterdief Arsène Lupin. Het verhaal speelt zich af in Parijs en Lupin steelt zowel spullen als menig vrouwenhart.

In een van de eerste beelden van de serie onthult Lupin dat hij een fortuin erfde, waaronder een boek dat “meer vertelt dan een verhaal”. Hiermee trekt hij je als het ware het boek en dus de serie in. Deze detectiveroman is al eerder verfilmd, maar dit is de eerste keer dat een zwarte acteur de hoofdrol vertolkt. De serie wordt al vergeleken met een soort Franse James Bond. Er zijn meesterlijke inbraken en spectaculaire achtervolgingen te zien.

KIJKEN DUS!!!!

2 reacties op “Nieuwe Franse serie Lupin op Netflix”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: