Top 10 best bezochte berichten

Het einde van dit jaar nadert en dan is het altijd leuk om te kijken wat nou de best bezochte pagina’s en berichten zijn geweest. Via welk bericht komen mensen op mijn website. Wat zoekt men op mijn website en vinden ze dat ook. Vandaag dus een top 10 van de berichten die het hoogst scoren.

Eigenlijk is het zo dat veel berichten die in de top 10 staan al jaren toppers zijn. Zoals bijvoorbeeld het artikel Verschil tussen een terrine en een paté. Een artikel dat ik vrij in het begin van het bestaan van de website schreef. Dat is onder andere te zien aan het feit dat onder dat bericht nog een recept staat. Dat deed ik in de begin jaren, een Frans product koppelen aan een recept.

Iets anders wat ook zeker leuk is, is dat minstens 3 artikelen uit de top 10 ook in Google hoog scoren. Ze staan ofwel op de eerste pagina en/of ook nog eens op nummer 1. Dit is bijvoorbeeld bij de artikelen: Wat is charcuterie?, Wat is patisserie? en Wat is rillettes? Maar het artikel over het mooie Franse product Le Petit Marseillais scoort ook hoge ogen bij Google. Het artikel wat dit jaar de top 10 aanvoert is die over de New Look van Christian Dior. Dat kwam omdat er in het AD Magazine op een zaterdag een puzzelvraag was over deze New Look.

Hieronder de top 10 van best bezochte berichten van 2020:

  1. Christian Dior en de New Look
  2. wat is charcuterie?
  3. Franse bakkers in Nederland
  4. Wat is patisserie?
  5. Wat is rillettes?
  6. Verschil tussen terrine en een paté
  7. De luxe badplaats Cap Ferret
  8. Serie Dérapages nu te zien op Netflix
  9. La Petit Marseillais
  10. Patisserie Ladurée Paris

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: