Fête du Champagne 1 t/m 4 juli Rembrandtpark Amsterdam

Eindelijk we mogen er weer op uit en er komen weer leuke events aan zoals dit gezellige feestje het Fête du Champagne. Na een drooglegging van ruim anderhalf jaar is het dan eindelijk zo ver, we kunnen weer gezamenlijk naar buiten.

Op donderdag 1 juli t/m zondag 4 juli wordt het Rembrandtpark wederom omgetoverd tot het Franse sprookje. Van een potje Petanque, het sabreren van je Champagne tot live muziek. Deze Fête du Champagne editie heeft als thema L’été de l’amour. Vier samen de liefde en verdwaal in alles wat met champagne, crémant en wijn te maken heeft.

Op maandag 7 juni om 11.00 uur start de kaartverkoop. Om dit te vieren kost een ticket slechts een tientje (ex. service kosten). Daarbij krijg je een coupe glas en een welkomstglas bubbels van Domaine de la Baume. Het coupe glas mag mee naar huis genomen worden.

Kijk voor tickets en meer info op feteduchampagne.nl

Mocht het festival onverhoopt niet door kunnen gaan vanwege corona restricties krijg je je geld terug.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s