Nieuwe start voor Le Coeur Amsterdam

In 1 van de beroemde 9 straatjes in Amsterdam zit in de Hartenstraat, hoe toepasselijk, de (Franse) bistro Le Coeur. Donderdag 19 augsutus gaat het vernieuwde Le Coeur open met een nieuwe keuken, andere eigenaren en een nieuw logo. Het interieur met onder andere het witte mozaïek op de vloer blijft.

Le Coeur nieuwe stijl
Er zal gekookt worden volgens de Franse kooktechnieken maar met invloeden uit andere buitenlandse keukens. En veel met seizoensproducten. Chef Rick Swinkels (bekend van onder andere pop-up restaurant Staets, restaurant Jacobsz en Sjefietshe) die samen met L’Atelier du Champagne Le Coeur heeft overgenomen gaat koken zonder teveel pretenties. Gewoon koken zoals hij thuis ook doet. Aanschuiven voor een goed hap eten. En drinken uiteraard want het feit dat L’Atelier du Champagne mede-eigenaar is betekent wel dat er goede champagnes op de kaart staan en je er dus menig feestje kan gaan vieren. Ik zeg: Sante op het vernieuwde Le Coeur!

Hartenstraat 24 | Amsterdam | lecoeur.nl

Een reactie op “Nieuwe start voor Le Coeur Amsterdam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s