Winactie notebook Cahier de France

Met de zomervakantie voor de deur en het feit dat velen van jullie weer naar het Franse land zullen vertrekken voor een paar heerlijke weken aldaar, verloot ik een Cahier de France van eigen hand.

FullSizeRender-2

FullSizeRender-1

Het Cahier de France is een notebook die je kan gebruiken als dagboek of verslagboek en waar je tips, hotspots en je ideeën in kunt schrijven. Om alvast in de Franse sfeer te komen is het Cahier de France hier en daar al ingevuld met leuke Franse sfeer plaatjes en Franse reistips.

FullSizeRender

FullSizeRender-7

Win een Cahier de France notebook

Het enige wat je moet doen om kans te maken op het Cahier de France, is een leuke reactie hieronder achter laten. De leukste reactie wint de prijs. De winactie duurt een week, dus wees er snel bij. Op vrijdag 23 juni maak ik via dit blog de winnaar bekend en stuur dan zo snel mogelijk het exemplaar op, zodat de winnaar het Cahier de France nog op tijd heeft om mee te nemen naar La Douce France.

FullSizeRender-6

FullSizeRender-4

Veel succes! Bon Chance!

FullSizeRender-8

FullSizeRender-5

9 reacties

 1. Na 7 keer in een jaar tijd op en neer gereden te hebben naar Frankrijk, langere vakantie en korte momenten. Hebben wij een huis gekocht in de Auvergne en gaan wij in juli definitief in Frankrijk wonen. Nu maken wij vast geen kans op de Cahier de France.

  Geliked door 1 persoon

 2. Je hebt tegenwoordig apps waar je je leuke momenten, ideeen op kan schrijven tijdens je vakanties. Maar voor mij tijdens de vakantie is op een terrasje of bij je tent de leuke momenten van de dag gewoon handmatig te schrijven.

  Geliked door 1 persoon

 3. Dit cahier lijkt mij een fantastische aanvulling op het boekje ‘Gironde van kust tot wijn’. Na het lezen van dit boekje verheug ik me namelijk nog meer op onze zomervakantie. Wij gaan eind juli weer 3 weken naar La douce France ( Acquitaine en Frans Baskenland) dus dat cahier komt wel van pas!

  Geliked door 1 persoon

 4. Ik hou van frankrijk het is zo,n geweldig mooi land elk jaar gaan we er heerlijk op vakantie zou echt heel graag deze gewldige notebook willen winnen.Geweldig om alle leuke herinneringen in te zetten en geweldige adresjes van restaurantjes en winkeltjes.

  Geliked door 1 persoon

 5. Wat ik daarnet heb bedacht,
  is nu al op papier gebracht.
  Zo zorg ik dat het blijft,
  en voor de eeuwigheid beklijft.
  Cahier de la douce France,
  Veel succes, bonne chance!

  Geliked door 1 persoon

 6. Dit jaar ga ik mijn 30e vakantiedagboek bijhouden….al sinds mijn 12e schrijf ik trouw in een schrift je. Alles wat ik beleef staat erin…..Van de eerste keer naar Frankrijk met mijn ouders, het introduceren van kamperen in Frankrijk aan mijn vriendje tot aan de belevenissen met mijn eigen gezin (datzelfde vriendje is mijn man en vader van mijn kinderen geworden😊) En dat alles versierd met knipsels uit folders, kaartjes en eigen tekeningen. Het blijft enorm leuk om te doen! Het Cahier zou een mooie kroon op dit lustrum zijn!

  🌻

  Geliked door 1 persoon

 7. Hallo Mireille,
  Wat een ontzettend leuke winactie! Ik deel ‘m meteen even op social media.
  Over anderhalve week vertrekken Ardo, Frederike en ik weer naar het heerlijke zuid Frankrijk.
  Nu al ontzettend veel zin in!!! Zo’n mooi cahier om onze herinneringen in te bewaren zou geweldig zijn!!!
  Liefs van Dagmar

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s