Winactie notebook Cahier de France

Met de zomervakantie voor de deur en het feit dat velen van jullie weer naar het Franse land zullen vertrekken voor een paar heerlijke weken aldaar, verloot ik een Cahier de France van eigen hand.

FullSizeRender-2

FullSizeRender-1

Het Cahier de France is een notebook die je kan gebruiken als dagboek of verslagboek en waar je tips, hotspots en je ideeën in kunt schrijven. Om alvast in de Franse sfeer te komen is het Cahier de France hier en daar al ingevuld met leuke Franse sfeer plaatjes en Franse reistips.

FullSizeRender

FullSizeRender-7

Win een Cahier de France notebook

Het enige wat je moet doen om kans te maken op het Cahier de France, is een leuke reactie hieronder achter laten. De leukste reactie wint de prijs. De winactie duurt een week, dus wees er snel bij. Op vrijdag 23 juni maak ik via dit blog de winnaar bekend en stuur dan zo snel mogelijk het exemplaar op, zodat de winnaar het Cahier de France nog op tijd heeft om mee te nemen naar La Douce France.

FullSizeRender-6

FullSizeRender-4

Veel succes! Bon Chance!

FullSizeRender-8

FullSizeRender-5