Winactie Cahier de France

Het is alweer bijna twee jaar gelden dat mijn notitieboek Cahier de France uitkwam. Omdat het bijna weer vakantietijd is en het natuurlijk erg leuk is om het cahier mee te nemen op je vakantie naar Frankrijk geef ik er eentje weg.

Het enige wat je maar hoeft te doen is de FB pagina van Franse bodem liken en onder dit blogartikel een reactie plaatsen. De actie duurt tot 31 mei 2018. Daarna maak ik de winnaar bekend en stuur hem zo snel mogelijk op zodat hij nog mee genomen kan worden op vakantie naar La Douce France.

21 reacties

 1. Nu ga ik dit jaar niet op vakantie naar Frankrijk. M’n jaarlijks weekeindje Parijs met m’n moeder komt te vroeg zie ik om le Cahier de France mee te kunnen nemen. Berlijn en Jordanië staan nog wel op de planning. Nu ben ik zelf (half) van Franse bodem en is Frankrijk dan ook altijd bij me, telt dat ook 😉

  Like

 2. Leuk 😍. Kunnen we mooi onze nieuwe herinneringen en anekdotes etc. hierin zetten tijdens onze vakantie in Frankrijk. Een blijvend document 🤗.

  Like

 3. Ik heb nog zoveel te plakken en te verzamelen de komende jaren , van plantenblaadjes tot restaurant kaartjes alles neem ik mee om mijn vakantiegevoel aan mijn geliefde Frankrijk vast te houden🇫🇷🥐🥖

  Like

 4. Vorig jaar ook al geprobeerd…dit jaar gaan we naar de Riviera in Nederland maar met dit mooie Cahier waan je al in La douce France en kan ik al plannen maken voor volgend jaar!

  Like

 5. Frankrijk is mijn ultieme vakantieland, ik hou van de franse taal, het landschap, de prachtige zee, het heerlijke eten en de franse muziek natuurlijk niet te vergeten. Wat wil je nog meer voor een top vakantie, oh ja ik vergat nog de zon en de zonnebloemen. Merveilleux.

  Like

 6. La douce France ligt me nauw aan het hart, een blog die ik ongeveer 2 jaar volg en die me al veel heeft bij geleerd over het land van mijn dromen ! Wel bedankt “Vanfransebodem” ! Daarom wil ik ook graag mee doen met de wedstrijd om Cahier de France te winnen. Het laat ons al met een warm hart uitkijken naar een zonnige warme zomer !

  Like

 7. Ontzettend leuk! Ik ben al 14 jaar docent Frans en al 20 jaar Francofiel (sinds m’n eerste Frankrijk vakantie toen ik 16 was). Deze zomer staat Bretagne op de planning, eindelijk! Bretagne staat al ruim 18 jaar op m’n lijstje, alleen kwam het er nooit van, maar deze zomer gaat het eindelijk gebeuren! Het wordt de eerste Frankrijk vakantie van m’n zoontje (nu 6 maanden), dus superleuk om dan het cahier mee te kunnen nemen! Ik hoop dat hij mijn liefde voor Frankrijk meekrijgt en met een mooi volgeschreven cahier moet dat zeker lukken!

  Like

 8. 2 keer per jaar gaan we naar Frankrijk. Als we er niet zijn denken we aan Frankrijk. We kijken nu al uit naar onze vakantie in de Provence. Cahier zou hier zeer welkom zijn.

  Like

 9. Al jaren schrijven wij talloze cahiers vol met onze Frankrijk avonturen en dan is het later nog een kwestie van bundelen en klaar is onze autobiografie!

  Like

 10. Ook al ben ik al in het bezit van een Cahier, net als al je andere boeken, toch zou ik het leuk vinden een nieuw Cahier te winnen. Jij en je blog hebben mij, Anglofiel, de liefde voor Frankrijk en alles erom heen bij gebracht..

  Geliked door 1 persoon

 11. Bonjour! Wat een leuke actie, lijkt me heerlijk om dit Cahier de France mee te nemen deze zomer. Merci d’avance! 🇫🇷💙🌻

  Like

 12. Wat zou het leuk onze klein kids verslag te laten doen van hun ervaringe in dit cahier als zij van de zomer allemaal langs komen op ons vakantieplekje in le Berry🌞🌞

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s