Webshop L’Esprit Provencal gaat sluiten maar Les Goûts de France gaat door!

De webshop van L’Esprit Provencal gaat sluiten.

Met veel plezier en passie heeft Monique Meulendijks 5 jaar lang vele pure producten uit de Provence meegenomen naar Nederland. Deze werden verkocht op de vele Franse markten hier in Nederland. Mensen genoten van de producten en haalden herinneringen op van hun tijd in de Provence. Ook werden er vele toeristische tips uitgewisseld. De webshop L’Esprit Provencal kreeg steeds meer bekendheid en ook vanuit de winkels, delicatessen- en Franse winkels, kwam steeds meer vraag naar de producten.

24068198_1203490489781650_5141320736677709456_n.jpg

Maar Frankrijk is groter dan de Provence en Les Goûts de France (de smaken van Frankrijk) bracht de mogelijkheid om ook producten van andere regio’s te gaan verkopen. Gezien de vele veranderingen en nieuwe mogelijkheden die zich nu aandienen is de tijd gekomen om met de publieke verkoop te gaan stoppen.

Les Goûts de France gaat verder met Franse foodproducten en dranken voor de professionele markt. Een aantal producten zal je dan ook ter zijner tijd in winkels en in de horeca tegen gaan komen.

11391129_690282207769150_6300226459764918243_n.png

Mocht je nog pure lavendelolie, poterie of andere lekkere Provençaalse producten aan willen schaffen op www.lespritprovencal.com wees er dan snel bij want de webshop is nog maar open tot 1 maart aanstaande. Geniet van de diverse aanbiedingen want op=op!

image002.png

Voor meer info neem contact op met Monique Meulendijks | +31 624 866 063 | monique@lesgoutdefrance.com

 

Auteur: Mireille den Hartog

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s