Frankrijk
Reactie 1

Verlangen naar Bordeaux

Kijk dit leuke filmpje over de stad en streek Bordeaux met zijn mooie wijnen en heerlijke eten. Hopelijk kunnen we deze mooie stad en streek weer snel gaan bezoeken.

Gepost in: Frankrijk

door

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

1 reactie

  1. Will Hollander zegt

    Wow, wat een geweldige video van Bordeaux. Wij zijn tig jaar geleden op de gok naar Frankrijk gereden en hebben op goed geluk het land doorkruist, van gite naar gite. niets gereserveerd, we kijken wel waar we uitkomen. Natuurlijk ook Bordeaux, de enige plaats waar we langer dan een dag gebleven zijn.Geweldig. Wij snappen dat jullie niet kunnen wachten om daar weer naar toe kunnen. Liefs, Will Hollander

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s