Winactie: literfles Rième siroop + beugelfles priklimonade van delekkerstesiroop.nl

winactie siroop

Gerrit en Jolanda oftewel Monsieur en Madame Siroop van delekkerstesiroop.nl verkopen heerlijke Franse siropen. Ze importeren ze rechtstreeks uit de Bourgogne Franche Comté. Die zijn zonder kleur- en kunstmatige zoetstoffen. Siropen die naar fruit smaken dus. Gerrit en Jolanda staan normaliter op allerlei markten maar nu gaat de verkoop hoofdzakelijk online via de webshop. Zo verkopen ze de limonadesiropen van de familie Rième en laat dit bedrijf nu net dit jaar 100 jaar bestaan. Een feestje waard dus en vandaar ook deze winactie.

Al 100 jaar de lekkerste limonade en limonadesiroop
Hoera, het is feest! Dit jaar bestaat het Franse familiebedrijf Rième Boissons 100 jaar. Deze Bourgondische familie maakt al een eeuw lang de lekkerste limonades en siropen volgens traditioneel recept. Hun geheim? Een gezonde dosis respect voor traditie en authenticiteit, overgebracht van vader op zoon. 

Een kleine vijf jaar geleden maakten Monsieur en Madame Siroop van delekkerstesiroop.nl kennis met de al weer 4egeneratie van de familie Rième. Zij waren meteen fan van de fris sprankelende limonades en de fruitige limonadesiropen in heel veel verschillende smaken. De bruisende priklimonades in de opvallende beugelflessen en de limonadesiropen gingen in de kofferbak mee naar Nederland. 

In de webshop delekkerstesiroop.nl/store van Monsieur en Madame Siroop vind je inmiddels meer dan 70 verschillende smaken en variëteiten. Ze hebben één ding gemeen. Ze zijn allemaal gemaakt volgens traditioneel recept, zonder onnodige toevoegingen. Zodat de limonades en siropen smaken, zoals ze horen te smaken, naar fruit! 

En wie jarig is trakteert. Van Franse bodem mag een lekkere grote literfles Rième siroop en een beugelfles priklimonade (naar keuze) weggeven en die kan jij dus winnen. Wat moet je hiervoor doen? Je kunt op 2 manieren meedoen. 

1. Volg Van Franse bodem en monsieur_en_madame_siroop op Instagram en like de post op Instagram over deze winactie

2. Volg Van Franse bodem en MonsieurenMadameSiroop op Facebook en like de post op Facebook over deze winactie

Wil je extra kans maken? Tag dan iemand op Instagram of Facebook in een reactie die deze winactie niet mag missen.

DOE MEE EN MISSCHIEN WIN JIJ WEL DE HEERLIJKE RIÈME SIROOP EN DE BEUGELFLES PRIKLIMONADE. BONNE CHANCE!

De winactie duurt tot en met 27 maart 2021 en de winnaar krijgt persoonlijk bericht.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: