Deelname wedstrijd Hermitage

tafeldekken16

Een paar maanden geleden heb ik de tentoonstelling Dining with the Tsars in de Hermitage te Amsterdam bezocht. Dit bezoek stond in het teken van het Cameeënservies wat Catharina de Grote liet maken voor haar minnaar. Ik wilde dat servies graag eens aanschouwen en er een blogartikel over schrijven. Dat artikel is inmiddels al weer een tijdje geleden gepubliceerd. Naar aanleiding van het blogartikel en het bezoek werd ik vrienden van de Hermitage Facebookpagina. En wat kwam er laatst langs? De Hermitage Amsterdam start een wedstrijd: Wie dekt de mooiste dinertafel van Nederland?

tafeldekken1

Dat vond ik nog eens leuk, aangezien ik daar was voor mijn blog en ik nu een tafel kon gaan dekken met spullen die ik op mijn blog beschrijf. Het kwam voor mijn gevoel een beetje samen, de Hermitage en van Franse bodem. Ik ben er lekker mee aan de slag gegaan en alle producten uit Le Douce France die ik in mijn bezit heb en die ik beschreven heb op mijn blog heb ik samengevoegd tot een gedekte tafel. Het is zeker niet de deftigste, chicste, mooiste en origineelste dinertafel geworden maar ik vond het gewoon leuk om het te doen en om mee te doen aan de wedstrijd. Mocht je nou na het lezen en zien van mijn beelden denken, “ik wil en ga ook mee doen”, kijk dan op http://www.hermitage.nl/nl/tentoonstellingen/dining_with_the_tsars/wie_dekt_de_mooiste_dinertafel.htm

tafeldekken13

Er zijn best leuke prijzen te winnen namelijk; een compleet 32-delig Wedgwoodservies, aangeboden door Blokker, een exclusieve overnachting in hotel “Sofitel Legend The Grand Amsterdam” met culinair tsarendiner in Restaurant Bridges of een jaar lang iedere maand een fles Taittinger Champagne. Wie wil dat laatste nou niet?

tafeldekken14

Dus haal je servies uit de kast, poets je zilver op, zoek je mooiste tafelkleed op, haal je bestekbak leeg of maak een groots bloemstuk. Alles mag, het liefst hebben ze dat je over de top gaat. Veel succes et bonne chance!

tafeldekken15

tafeldekken17

Styling en fotografie: Mireille den Hartog | vanfransebodem

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s