Le Creuset en hotelketen Logis gaan samenwerking aan

Le Creuset en Logis

Afgelopen vrijdag was de kick-off van de campagne, die vanaf vandaag van start gaat, die het pannenmerk Le Creuset en hotelketen Logis tijdelijk met elkaar aangaan. Twee geweldige producten van Franse bodem die staan voor kwaliteit, klasse en authenticiteit.

Al zeer vroeg in de morgen reed ik, gezeten in een Peugeot 5008, richting Camperduin. Daar in het strandpaviljoen Struin, dat vlak naast het Logis Hotel Camperduin ligt, kregen we een ontbijt aangeboden. De tafel was mooi gedekt met servies van Le Creuset en glaswerk van Duralex. Rond 9.00 uur kregen we de eerste gang geserveerd van ons luxe ontbijt. Een hangop met onder andere mango en muesli. Dit alles geserveerd in wat eigenlijk een voorraad pot is, maar voor deze gelegenheid omgetoverd tot eetkom.

Daarna kwam er nog een tosti, een gepocheerd eitje met champions en een pancake met banaan. Deze laatste was ook daadwerkelijk in een pan, kleintje in dit geval, geserveerd.

Logis Camperduin ligt werkelijk fantastisch bijna pal aan zee. Een aantal jaren geleden was dat ook zo, maar vanwege het verzwaren van de duinen ligt het nu een paar 100 meter er van af. Door het extra opspuiten van het zand, is er een lagune ontstaan die in open verbinding staat met de zee. Hierdoor ontstaat er een soort binnenmeer, waar je allerlei wateractiviteiten op kunt doen. Naast spelen in en om het water, staat er voor kleine kids een heus piratenschip, waar je op kunt klimmen en klauteren. Als het weer die vrijdagochtend had meegezeten, hadden we daar ons ontbijt op kunnen nuttigen, maar helaas waren de weergoden ons niet gunstig gestemd.

De actie die Logis Holland en Le Creuset Nederland met elkaar aangaan, loopt van 1 oktober 2018 tot en met 30 april 2019. De actie houdt het volgende in:

In de Le Creuset merkwinkels krijgen klanten 10% korting op de Nederlandse Logis Hotels (rechtstreeks boeken via http://logisholland.nl/). Wanneer je voor meer dan 150 euro besteed, krijg je de derde overnachting in een van de Nederlandse Logis Hotels gratis (op basis van beschikbaarheid en bij rechtstreekse boeking).

Ben je gast bij Logis Hotels in Nederland, dan krijg je 10 % korting op Le Creuset producten in de merkwinkels.

Daarnaast kan je via de website http://logisholland.nl/  een speciaal Le Creuset arrangement boeken. Je krijgt dan bij je overnachting een mini cocotte cadeau.

Logis Hotels liggen verspreid over Nederland (behalve Zeeland). De Le Creuset winkels zijn te vinden in Amsterdam, Maastricht, Den Haag en Den Bosch.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s