Franse film Fête de Famille met Catherine Deneuve

Vanaf vandaag 24 oktober te zien in de Nederlandse bioscopen en theaters de Franse film Fête de Famille. Een dramatische komedie met Catherine Deneuve. In deze film speelt ze 70-jarige Andréa. Ter gelegenheid haar verjaardag wordt er een familireunie georganiseerd. Onverwacht komt haar oudste dochter op haar verjaardag en schopt flinke stennis.

Fete_de_famille

‘Fête de Famille’

“Vandaag is mijn verjaardag en ik zou het fijn vinden als we alleen over vrolijke dingen kunnen praten”. Een familiereünie ter gelegenheid van Andrea’s zeventigste verjaardag verloopt anders dan verwacht. Andrea heeft namelijk geen rekening gehouden met de verrassende komst van haar oudste dochter, de altijd onvoorspelbare Claire. Zij was de afgelopen drie jaar niet in beeld en is vastbesloten het feestprogramma op te schudden en behoorlijk wat chaos binnen de familie te veroorzaken. Een spel waarbij iedereen naar elkaar kijkt. Wie spreekt de waarheid en wie niet?

‘Fête de Famille’ is een dramatische komedie van de Franse regisseur Cédric Kahn (‘La Prière’) met Catherine Deneuve, Emmanuelle Bercot, Vincent Macaigne en Cédric Kahn zelf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s