Roland Garros 24 mei – 13 juni in Parijs

Aanstaande maandag gaat dan eindelijk toch het grote tennistoernooi, de Grandslam, Roland Garros beginnen in Parjis. Er zullen uiteraard de nodige aanpassingen zijn wat betreft corona. Tijdens het toernooi zal je waarschijnlijk mondkapjes moeten dragen. Dat kan natuurlijk helemaal in Roland Garros style. Zie de foto hieronder.

Oude tradities tijdens het tennistoermnoon zijn gebleven en dat is dat de organisatie sinds 1980 aan jonge kunstenaars vraagt het toernooi affiche te maken voor dat jaar. Dit jaar is dat Jean Claracq. Voor het eerst dit jaar zijn er avondwedstrijden. Dat heeft Jean tot uiting gebracht in zijn toernooi affiche.

Lees meer over de naamgever van het toernooi, Roland Garros. Roland Garros van 24 mei -13 juni 2021 in Parijs: https://www.rolandgarros.com/en-us/latest-news

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: